2e bouwupdate

Fans! van de After Nero’s,

Ons excuses voor het lange wachten op de volgende bouwupdate, door diverse redenen heeft dit een tijdje stil gelegen.

Maar bij de wagen heeft niemand stil gezeten! Mocht er gesproken worden over een schema, dan kunnen wij wel concluderen dat wij prima op schema liggen! Maaaaarrr ieder voordeel heeft zijn nadeel, zo ook bij deze wagen. Wat nu misschien allemaal snel gaat zal straks met prikken iets minder snel gaan, het enorme knipwerk (90 m2) dat op de wagen te zien is met het bloemencorso, zal in de laatste 2 dagen klaar moeten. Waar u misschien nog denkt dat alleen de donderdag DE prikdag is, voegen wij hier de dinsdagavond en woensdag aan toe (18 t/m 20 Augustus). Het is de bedoeling dat wij dinsdagmiddag/avond al volop gaan beginnen met het voorbereiden voor het prikken. Alle hulp is hierbij uiteraard van harte welkom!

Tekening

Maar even terug naar de huidige situatie, van de 24 handen die gemaakt moeten worden, moeten er nog 5 gelast worden, de rest van deze handen liggen al klaar in het foam om ingeschilderd te worden. Ook het onderstel schiet al mooi op, 1 helft is al lasklaar en naar verwachting is deze week ook de voorkant lasklaar, zodat hier begonnen kan worden met het tapen van de onderkant. De tekeningen voor het knipwerk zijn allemaal klaar en uitgeprint. Het ‘behangen’ van deze tekeningen gaat voorspoedig en het resultaat mag er zeker zijn!

onderstel 2015
handen

Nieuwsgierig hoe alles verder verloopt? Kom gerust een keer langs aan de Kloosterweg 13! Hier zijn wij op de dinsdagavond, donderdagavond en op de zaterdagen!

Tot ziens!!