Bouwupdate corso 2016

Beste volgers van de After Nero’s,

Met nog minder dan 2 weken te gaan tot het corso is het toch wel eens tijd voor een bouwupdate zoals u de laatste paar jaar van ons gewend bent.

In de afgelopen weken was het, ondanks het ontbreken van de bouwupdates, niet stil op de Twitter en Facebook van de After Nero’s. Ter ere van onze 35e wagen verscheen er week in week uit een wagen op internet, die gebouwd is door de groep. Een aantal van onze volgers zullen meegeholpen hebben aan de eerste wagens en een aantal zullen er in de loop der jaren bijgekomen zijn. Toch zijn wij ieder jaar weer blij verrast hoeveel mensen ons komen helpen met het realiseren van de wagen.

Toetanchamon
KerkmuisVerdekt opgesteld

Nu de 34e (Fans!) inmiddels op Facebook en Twitter is verschenen kunnen alle ogen gericht worden op de 35e wagen. De 35e wagen heeft als thema Lady Spring. Het ontwerp werd december 2015 bijna unaniem gekozen door de groep. Tijdens de zeer geslaagde en gezellige presentatieavond voor de groep werd de maquette, na een terugblik met bijbehorende quiz op de eerder gebouwde 34 wagens, gepresenteerd aan de aanwezigen. Voor deze avond willen wij ook op deze manier Hans en Brenda Bogaard bedanken voor het beschikbaar stellen van de prachtige locatie bij Ruigenhof Bed & Breakfast.

Op deze avond werd dus Lady Spring gepresenteerd:
Lady Spring, vrouw van de lente. Een vrouw gehuld in lentebloesem.

IMG-20160422-WA0035       IMG-20160422-WA0039

De wagen werd zoals eerder gezegd positief ontvangen door de groep en dus kon er vol entousiasme begonnen worden aan de bouw van Lady Spring. Met dit ontwerp hopen wij weer een fris en vrolijke wagen neer te zetten.

Op dit moment zijn we dus in volle vaart bezig met het laswerk, tapen, foamen en ook al wat schilderwerk. Deze week zijn wij nog te vinden aan de Kloosterweg 13 en vanaf volgende week maandag zijn wij te vinden aan de Oppen Swolle bij Loonbedrijf Hoekstra. Alle hulp is welkom, om de wagen Lady Spring af te bouwen en in de bloemen te zetten, voor het bloemencorso op 19 augustus!

Gezicht en haar

Opzetstuk

Punten haar